Plaça de Sant Pere nº1, 17230 Palamós
41°50'42.1"N 3°07'43.4"E

   +34 972 314 633
restaurant@lagambapalamos.com

Politica de privacitat

POLITICA DE PRIVACITAT

La Gamba de J. Cuadrat SLU en compliment amb el Reglament Europeu de Protecció de Dades 679/2016, garanteix la protecció i la confidencialitat de les dades personals de qualsevol tipus, que ens proporcionin els nostres clients, “usuaris”, a la Web.

Informació bàsica

En virtut de l’article 13 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD), La Gamba de J. Cuadrat SLU  com a responsable del tractament, li informa dels següents aspectes rellevants:

Responsable del Tractament La Gamba de J. Cuadrat SLU  
Finalitat La informació que ens faciliten les persones interessades les tractem amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·liciten, i facilitat als interessats ofertes de productes , facilitar als interessats les reserves del restaurant i serveis del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui una relació mercantil i no es sol·liciti la seva supressió.
Exercici de Drets Dirigir-se a: restaurant@lagambapalamos.com
Desistiment Gratuït.
Destinataris No es cediran dades a tercers excepte obligació legal.
Reclamació Autoritat de Control Espanyola.
Informació Addicional Pot consultar informació addicional i detallada sobre la protecció de dades i privacitat a www.lagambapalamos.com

Informació Addicional

La Gamba és el responsable del tractament de dades personals que recapta i tracta, posant a la seva disposició els següents mitjans de comunicació per a la seva posada en contacte a:

La Gamba amb NIF B17549544 amb domicili a la Plaça de Sant Pere, nº 1 de Palamós i correu electrònic: restaurant@lagambapalamos.com

Abast de la Política

Quan accedeixi i utilitzi la nostra pàgina Web www.lagambapalamos.com , es compromet a acceptar aquesta Política de Privacitat, així com les disposicions contingudes en l’Avís Legal i Política de Cookies.

Li proporcionem la informació perquè amb caràcter previ a la documentació de les seves dades personals pugui accedir a la Política de Privacitat i a qualsevol altra informació rellevant en matèria de Protecció de Dades.

Així mateix, la present política serveix per facilitar informació addicional de segon nivell, d’aquelles clàusules informatives que redirigeixen a aquesta, amb tal finalitat.

Finalitat del Tractament

La Gamba  tractarà la informació que ens proporcioni amb les següents finalitats:

  • Gestionar qualsevol tipus de sol·licitud, suggeriment o petició sobre els nostres serveis professionals que ens formuli.
  • Comunicacions comercials: Tractament de les seves dades amb la finalitat d’informar-li d’articles d’interès i informació general sobre els nostres serveis via correu electrònic.
  • Gestions administratives, comptables i fiscals.
  • Gestionar dades aportades pels candidats a un lloc de treball a través de Currículum Vitae (CV), amb la finalitat del provés de selecció. Vostè autoritza expressament a La Gamba  perquè procedeixi al tractament de les seves dades per a la finalitat indicada.

La Gamba  tractarà les seves dades i informació aportada per als processos de selecció amb la més estricta confidencialitat, adoptant per això les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració i/o accés no autoritzat.

Termini de conservació de les seves dades

El període de conservació de les dades personals variarà en funció del servei que pugui arribar a contractar o prestar.

En qualsevol cas, serà el mínim necessari, podent mantenir-se segons les circumstàncies que s’apliquin en cada cas i la legislació vigent.

Legitimació

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de les persones interessades per a la tramitació i gestió de qualsevol sol·licitud d’informació o consulta sobre els nostres serveis professionals, així com per a l’enviament de comunicacions comercials dutes a terme per La Gamba  quan el tractament sigui necessari per a l’execució d’un contracte.

Procedència de les dades

Totes les dades personals que tractem a través de la nostra pàgina web procedeixen directament del propi interessat.

Drets
En compliment amb la Normativa Europea de Protecció de Dades -comunament denominat RGPD- l’informa dels drets que ostenta com a titular i afectat de les dades personals que recaptem i tractem, incloent els següents drets:

  • Té dret a desistir de forma gratuïta i a qualsevol moment del consentiment atorgat per al tractament de les seves dades personals.
  • Té reconegut el dret d’accés a les seves dades personals així com el dret a la seva rectificació.
  • Té dret a oposar-se al processament de les seves dades personals, així com el dret a supressió, comunament denominat, dret a l’oblit. D’igual forma, té dret a oposar-se al tractament per a decisions individuals automatitzades.
  • Té dret a obtenir la limitació del tractament de dades personals.
  • Té dret a sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals.
  • Té dret a presentar una queixa a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades que correspongui, sent l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Els precedents drets reconeguts els podrà exercitar mitjançant sol·licitud dirigida a través del correu electrònic: restaurant@lagambapalamos.com o a través dels mitjans de contacte que posem a la seva disposició indicant en l’assumpte del missatge o comunicació la referència: Drets RGPD. Així mateix, per poder cursar aquesta sol·licitud precisem d’informació addicional que permeti acreditar la identitat de la persona exercint i vinculada al tractament de dades personals, es requerirà l’aportació d’informació addicional o documental que acrediti aquesta identitat de l’afectat o interessat que exerceixi el dret en qüestió.

Desistiment

En virtut de la Directiva 2002/58/CE en relació als serveis de la societat de la informació i la possibilitat de remetre comunicacions promocionals o publicitàries per mitjans electrònics, incorpora o facilita als destinataris d’aquestes comunicacions mecanismes, senzills i gratuïts, per desistir del consentiment atorgat per a la finalitat de l’enviament d’aquelles, complint íntegrament amb la normativa europea i nacional sobre la matèria referida.

Política de Cookies

Una “Cookie” és un petit arxiu que s’emmagatzema a l’ordinador de l’usuari i ens permet reconèixer-li. El conjunt de “cookies” ens ajuda a millorar la qualitat de la nostra web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Les cookies són essencials per al funcionament d’Internet, aportant innombrables avantatges en la prestació de serveis interactius, facilitant-li la navegació i l’ús de la nostra web. Tingui en compte que les cookies no poden danyar el seu equip i a l’estar activades ens ajuden a identificar i resoldre els errors.

Avís de violació de dades personals

En el cas que les seves dades es vegin compromeses, La Gamba  li notificarà a vostè i a les autoritats supervisores competents en un termini de 72 hores per correu electrònic amb informació sobre l’abast de la violació, les dades afectades, qualsevol impacte en el servei i el pla d’acció de La Gamba  amb les mesures per protegir les dades i limitar qualsevol possible efecte negatiu en els interessats.

La “infracció de dades personals” fa referència a una violació de la seguretat que condueix a la destrucció, pèrdua, alteració, divulgació no autoritzada o accés, accidental o il·legal, a les dades personals transmeses, emmagatzemats o processaments relacionats amb la prestació del Servei.

Dubtes i Modificacions

Si té alguna consulta sobre la present Política de Privacitat, li preguem que es posi en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a l’adreça: restaurant@lagambapalamos.com

Aquest Avís Legal regula l’ús del servei de la pàgina web propietat de LA GAMBA DE J CUADRAT SLU  amb domicili social a PLAÇA SANT PERE, NUM 1 Codi Postal: 17230 Localitat: PALAMOS Província: GIRONA amb CIF B17549544 i que posa a disposició dels usuaris d’Internet.
La utilització de la pàgina web atribueix la condició d’usuari de la web (en endavant, “Usuari”) i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquesta política de privacitat des del moment mateix en què l’Usuari accedeix al Web.
En conseqüència, l’Usuari ha de llegir atentament aquest text en cadascuna de les ocasions en què es proposi consultar la web, ja que el contingut de la web pot patir modificacions.

  1. Objecte

Aquesta web, propietat de, ha estat creada i dissenyada per donar a conèixer els serveis i productes de l’entitat i permetre l’accés general de tots els usuaris d’Internet.

L’accés i / o ús de la Web atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari i l’acceptació, sense reserves de cap classe, de totes i cadascuna de les presents condicions generals, així com d’aquelles altres particulars que, si escau , regeixin la utilització del Portal o dels serveis vinculats al mateix.

En aquest sentit, es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de cap preavís, qualsevol modificació o actualització dels continguts i serveis, de les presents disposicions d’accés i ús i, en general, de quants elements integrin el disseny i configuració del seu web.

  1. Condicions d’accés a la web

3.1 Caràcter de la utilització de la web.

La web té com a objectiu establir un canal d’informació i comunicació entre l’empresa i els seus clients o interessats a través d’Internet, però, a través de la pàgina web no se sol·liciten ni recullen dades de caràcter personal.

  1. Ús de la pàgina web

L’usuari es compromet a utilitzar la pàgina web de conformitat amb la llei 15/1999 de 13 de desembre, el RD 1720/2077 de 21 de desembre, la Llei 34/2002 de 11 de juliol i la resta de normativa complementària, així com amb la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

L’usuari es compromet a no utilitzar la informació sobre activitats o serveis que la pàgina web posa a la seva disposició per desenvolupar activitats contràries a les lleis, a la moral o a l’ordre públic i, en general, a fer un ús no conforme amb a les presents condicions generals.

A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest text, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, d’altres Usuaris o de qualsevol usuari d’Internet (maquinari i programari).

Els usuaris respondran dels danys i perjudicis de tota naturalesa que l’empresa propietària de la web pugui patir, directament o indirectament, com a conseqüència d’incompliment de qualsevol de les obligacions derivades de l’ús de la pàgina web i d’aquesta política de privacitat.

En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies de la web.

4.1 Ús del codi font

El codi font, els dissenys gràfics, les imatges, les fotografies, les animacions, el programari, els textos, la informació i els continguts que es recullen en la pàgina web estan protegits per la legislació espanyola, i no es permet la reproducció parcial o total del portal, ni el seu tractament informàtic, sense el permís previ i per escrit dels seus propietaris.

  1. Continguts de la pàgina web

Els continguts de la pàgina web són posats a disposició de l’Usuari per LA GAMBA DE J CUADRAT SLU com informació pròpia o, si escau, de tercers. D’aquesta manera LA GAMBA DE J CUADRAT SLU posarà els mitjans raonables a la seva disposició perquè els continguts inclosos en la pàgina web siguin exactes i estiguin actualitzats.

L’usuari es compromet a utilitzar els continguts posats a disposició a la pàgina web, entenent per aquests, sense que aquesta enumeració tingui caràcter limitatiu, els textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, links i altres continguts audiovisuals o sonors , així com el seu disseny gràfic i codis font, de conformitat amb la llei, la present Política de Privacitat, les i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats en el seu coneixement, així com amb la moral i els bons costums, generalment acceptades, i l’ordre públic.

quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb fins comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o des compilació.

6 Links.

La web podrà incloure dins dels seus continguts enllaços amb llocs pertanyents i / o gestionats per tercers, disponibles a través d’Internet.

La pàgina web no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços de continguts externs a aquest lloc. Aquests enllaços o mencions tenen una finalitat que no impliquen el suport, l’aprovació, comercialització o relació alguna entre la pàgina i les persones o entitats titulars dels llocs on es trobin.

7) Protecció de Dades

Als efectes del que disposa la normativa vigent sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, LA GAMBA DE J CUADRAT SLU informa l’Usuari de l’existència de fitxers automatitzats de dades de caràcter personal creats per l’entitat i sota responsabilitat de la mateixa, la finalitat és realitzar el manteniment i la gestió de la relació contractual amb els seus clients, el mateix té la possibilitat d’exercir, d’acord amb el que estableix aquesta normativa, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint un escrit a LA GAMBA DE J CUADRAT SLU amb domicili a PLAÇA SANT PERE, NUM 1 Codi Postal: 17230 Localitat: PALAMOS Província: GIRONA, aportant fotocòpia del DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.

LA GAMBA DE J CUADRAT SLU pot rebre a través de correu electrònic dades de personals per a la gestió de candidatures a llocs de treball, si s’escau l’empresa es compromet a complir la seva obligació de secret respecte a les dades de caràcter personal, al seu deure de guardar-los i de destruir, adoptant les mesures de seguretat que imposa la legislació vigent per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.
L’usuari que facilita les seves dades personals enviant correu electrònic amb el seu currículum vitae, atorga el seu consentiment a LA GAMBA DE J CUADRAT SLU per rebre de comunicacions, sempre relacionats amb serveis de l’empresa. Si no desitja rebre qualsevol d’aquestes comunicacions podrà comunicar-ho a l’adreça indicada en l’apartat 1 d’aquesta clàusula, mitjançant escrit en el qual obri data i signatura original.

  1. Cookies

La página web pot utilitzar Cookies quan un Usuari navega pels llocs i pàgines web. Aquestes Cookies únicament s’utilitzen per associar amb el navegador d’un ordinador determinat (un Usuari anònim), i no proporcionen per si el nom i cognoms de l’Usuari.

L’usuari es compromet a abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

Aquestes Cookies, s’utilitzen amb la finalitat de reconèixer els navegadors dels Usuaris registrats després que aquests hagin accedit a la pàgina per primera vegada, sense que hagin de es produeixi nou registre en cada visita per accedir a les àrees de continguts. De la mateixa manera, s’utilitzen a efectes d’elaboració d’estadístiques per oferir a l’Usuari la possibilitat de personalitzar el lloc web d’acord amb els seus gustos i necessitats, de manera que no sigui necessari personalitzar en cada visita a aquest.

  1. Propietat intel·lectual i industrial

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a la pàgina web són propietat de LA GAMBA DE J CUADRAT SLU o de tercers autoritzats, sense que pugui entendre que l’ús o accés a la pàgina web atribueixi a l’Usuari cap dret sobre les citades marques, noms comercials i / o signes distintius.

Així mateix, els Continguts són propietat intel·lectual de LA GAMBA DE J CUADRAT SLU o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l’Usuari, en virtut del que estableix aquesta política de privacitat. Per tant, queda expressament prohibida la cessió dels drets de propietat intel·lectual sobre la present web.

  1. Publicitat

A la pàgina web podran allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d’assegurar que el material remès per a la seva inclusió en la web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser d’aplicació.

La nostra empresa no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.

  1. Responsabilitat

L’Usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que pugui fer com a conseqüència de l’ incompliment de qualsevol de les obligacions a què queda sotmès per aquesta Política de Privacitat, per la llei, o, si s’escau, per les condicions particulars que siguin d’ aplicació.
11.1. Responsabilitat en l’Accés al Portal
LA GAMBA DE J CUADRAT SLU no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en l’Usuari que portin causa d’errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la pàgina web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

11.2. Responsabilitat de la qualitat del servei i continguts

L’accés a la web no implica l’obligació per part de LA GAMBA DE J CUADRAT SLU de controlar l’absència de virus, cucs o qualsevol altre element informàtic danyós. Correspon a l’Usuari, en tot cas, la disponibilitat d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

LA GAMBA DE J CUADRAT SLU no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics, documents i / o fitxers dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei al Portal.
11.3. Responsabilitat dels enllaços o links.

El servei d’accés a la pàgina web pot incloure dispositius tècnics d’enllaç que permeten a l’Usuari accedir a altres pàgines i portals d’Internet. En aquests casos, LA GAMBA DE J CUADRAT SLU no coneix els continguts i serveis dels links o enllaços i, per tant, no es fa responsable dels danys produïts per la il·licitud, qualitat, des actualització, in disponibilitat error i inutilitat dels continguts i / o serveis de els links o enllaços ni per qualsevol altre dany.

  1. Legislació aplicable

Aquesta política de privacitat es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués derivar de l’accés a la pàgina web, l’Usuari i LA GAMBA DE J CUADRAT SLU acorden sotmetre expressament als jutjats i tribunals de la ciutat de GIRONA, amb renúncia a qualsevol altre fur general o especial que els pogués correspondre.

A les presents condicions se’ls aplicarà també la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Informació i Correu Electrònic.

Facebook